EPPUR SI MUOVE

EPPUR SI MUOVE

Teatrul Studenţesc Thespis (CCS Timişoara) prezintă spectacolul „Eppur si muove!” în cadrul festivalului „Support Art”, sambata 17 mai 2014, ora 21.00.

„Eppur si muove!” – un spectacol după un text scris de Alexa Băcanu, care pune spectatorilor o suită de întrebări. Vagabonzii nu sunt oameni? Dar oamenii mai sunt oameni? Unde este iubirea aceea neegoistă, care dă tot şi nu cere nimic? Unde e curajul? Unde suntem noi? Oameni invizibili ce gonesc spre locuri invizibile, numai nebunii oraşului nu se încadrează în peisaj: „O”! Concluzia: Nu aveţi un nebun, să-l cumpăr?..

O poveste despre cum o femeie din lumea bună, Monica, se poate îndrăgosti de un vagabond, pe numele lui, O. Un spectacol inspirat din realitate care te întoarce la esenţa fiinţei tale şi te introduce în altă lume. O lume a esenţei, a libertăţii de exprimare, o lume care nu îţi cere nimic şi care îţi dă tot ce are…

Regia este semnată de actorul Marius Lupoian, actanţii fiind Florin Manca, Anca Pandelea, Cătălin Grozav şi Flavius Hudişteanu.

 

Adrian Korek,

coordonator Thespis

www.thespis.ro

AFIS EPSM SUPPORT ART

 

Leave a Reply