Anca PANDELEA

…teatrul a devenit o pasiune

Nume: Anca Pandelea

Ocupatie: Studenta

Despre mine, despre proiect: Sunt studenta la Facultatea de Arhitectura, in ultimul an. Teatrul a venit ca o necesitate de a face si altceva inafara de facultate, ceva care sa ma ajute sa trec peste timiditate si incapacitatea de a imi exprima punctul de vedere in fata colegilor si a profesorilor.

Asadar, teatrul a devenit mai mult decat o necesitate, a devenit o pasiune. Teatrul m-a ajutat sa am incredere in mine, in ceilalti, m-a invatat ce inseamna sa fiu sincera, ce inseamna sa dau si sa primesc. Pe langa toate astea, mi-a oferit oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti, de la care am invatat foarte multe lucruri.

Toate acestea sunt datorate Teatrului Thespis, pentru ca exista, pentru ca a adunat in cadrul sau oameni deosebiti, dispusi sa imparta din experienta lor.

Piesa  „Eppur si Muove” a fost primul proiect serios in care m-am implicat. Este primul meu contact cu ceea ce insemna, intr-o mica masura, a fi actor. Prin aceasta piesa am invatat foarte multe lucruri despre mine, in primul rand, si despre oamenii din jurul meu.

Ce pot sa spun despre piesa, este ca dupa numeroasele reprezentatii, inca descopar lucruri noi, ceea ce este fascinant si simt ca nu am descoperit totul si ca mai sunt, cu siguranta, foarte multe lucruri de invatat.