Dudu

Nume: Dudu

Ocupatie: Arhitect

Despre mine, despre proiect:

Dudu este unul dintre veteranii drum’n’bass-ului din Romania. Si-a format cultura muzicala de baza inca de mic, de la posturile de radio sarbesti, cum ar fi 101 si Dvesta Dva. Inca de la varsta de 6 ani studiaza ghitara clasica impreuna cu seful renumitei formatii romanesti Pro Muzica, Ilie Stepan. In 1991, impreuna cu cativa prieteni creeaza prima formatie de crossover si alternative din Romania, pe nume Subcontrol. Impreuna cu aceasta are nenumarate concerte in Timisoara si in tara, Subcontrol fiind parte a bazelor undergroundului muzical Timisorean.

Impreuna cu Ufo da startul miscarii underground-techno timisorene, prin legendarele party-uri din depozit in 1995 si 1996. Aceste evenimente, prin faptul ca au fost o premiera totala si ca au strans primele mase de oameni la un party, au dat startul scenei din Timisoara.

In 1998 impreuna cu trei prieteni, Clau Popescu (mai tarziu Roli Breaker), Emil Zoicas si Sergiu Pascu a format AnonimTM, special conceputa pentru promovarea miscarii de breaks. Au urmat chefuri in cluburi timisorene legendare- The Note/ B&W/ Evolution/ Lemon, cu cap de afis Dudu si Roli Breaker. Cel mai reusit proiect AnonimTM a fost fara indoiala evenimentul 48H pe care l-a organizat timp de 7 ani impreuna cu prietenul sau cel mai bun inca din copilarie Roli Breaker, cu patruzeci si opt de ore de muzica non-stop cu cei mai cunoscuti DJ de drum’n'bass si breakbeat din toata lumea.

In 2004 incepe o colaborare cu dj SUV (reprazent, full cycle), organizand primul concurs „Se cauta o Voce”. Acesta este un succes evident, nascand talente ca si mcTina, care devine si vocea party-urilor AnonimTM in scurt timp.

Tot in 2004 infiinteaza proiectul RADIO AnonimTM, un post de radio pe internet care emite saptamanal 3 ore de muzica „electronica”, unde are si emisiunea sa lunara numita „Essential Beats”, care primeste feedback foarte pozitiv din toata lumea.

Cel mai nou proiect al sau, Made in TM, aduna laolalta toate trupele de muzica formate in timisoara, si pune bazele comunităţii care susţine scena muzicală locală, încurajează iniţiativele pornite de aici
promovand valorile locale.

Dudu participa regulat la toate festivalurile si party-urile importante din toata tara, si multe chiar din Europa- Elvetia, Germania, Austria, Ungaria, Spania.

Seturile sale sunt orientate catre dancefloor, fiind si cutting edge in acelasi timp, umplute cu sentimentul originar si original al drum’n’bass-ului. A impartit scena cu cele mai mari nume ale miscarii, dj ca si Grooverider, Storm, Aphrodite, Randall, Kenny Ken, Big Bud, Bailey, Flight, Goldie, Roni Size, Shy FX, DBridge, Loxy si multi altii.