Mc Tina

Nume: Mc Tina

Ocupatie: PR

Despre mine, despre proiect: Tina a păşit în lumea drum’n’bass odată cu desfăşurarea concursului „Se cauta o Voce” din 2004, organizat de AnonimTM şi dj SUV (reprazent, full cycle), devenind astfel vocea inconfundabilă a AnonimTM.

Anterior, activitatea muzicală a Tinei s-a desfăşurat pe acordurile genului alternative alături de trupa Oranj, alături de care devine cunoscută pe scenele de profil.

Tot în 2004 Tina începe să cânte cu BAU (Brigada Artistică Urbană), o formulă în care se creează muzică live improvizată de dans şi care depăşeşte graniţele ţării, susţinând concerte în Ungaria, Austria şi Germania.

În 2005, Tina şi un alt membru al AnonimTM, dj Seba 1394, încep colaborarea cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru a-şi aduce aportul la punerea în scenă a faimoasei piese „Absolventul” (scrisă de Terry Johnson) timp de o stagiune, creând o atmosferă specială în actul teatral cu ajutorul muzicii, într-un mod mai puţin convenţional pentru acest mediu.

Colaborările, de-a lungul timpului, au inclus şi câteva înregistrări şi/sau concerte alături de muzicieni din sfere diverse: Implant pentru Refuz, OSGC, Blanoz, Moebius Strip, Sensor, Skizzo Skills şi alţii.

Tina a fost deseori descrisă ca fiind o voce puternică şi plină de suflet care poate să acopere o mare varietate de genuri muzicale. Mai puţin atrasă de studioul de înregistrări şi mai mult concentrată pe puterea muzicii live, Tina a rămas fidelă senzaţiei incomparabile de a crea neîncetat, la fiecare party, noi cântece, având convingerea că aceeaşi piesă poate suna de fiecare dată altfel, în funcţie de vibraţia publicului dansator.

Pe parcursul a 10 ani de activitate neîncetată pe scena drum’n’bass din România şi din afara ţării, Tina a însufleţit muzica multor dj în cadrul a diferite evenimente, dintre care câteva sunt: SUN AND BASS 2013, Spring 08 Festival Graz (Austria), Sziget Fesztival (Budapesta, Ungaria),Felsziget (Tg. Mures) AnonimTm 48h (Timisoara) TmBase (Timisoara) Summer Break (Deva),, De la Hoya (Cluj).

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1691518077